Přehledná databáze 239 subjektů poskytujících půjčky a úvěry.

reklama

Řešení finančních potíží. Seriozně!!!

Vložit do diskuse

Máte problémy s exekucí? Potřebujete oddlužit nemovitost? Nestíháte platit současné úvěry či máte nevýhodné úvěry? Máte finanční potíže? Máte záznamy v registrech? Nemůžete dokázat příjem? Zabýváme se řešením zdánlivě neřešitelných finančních problémů. Seriozně bez poplatků předem. Tel: 724 689 913, 774 678 954

* Jméno :
Email : Zasílat nové komentáře mailem
Titulek :
* Text :
* Ochrana proti spamu :
Captcha
22.02.2010 11:39:24 Owen Carr
Owen CARR FIRMY PLC
Dobrý den, Jsem pan Owen Carr majitel Owen CARR FIRMY PLC.I jsem certifikovaný úvěr věřitelem, který nabízí půjčky lidem, kteří jsou v nouzi úvěrů. Dáváme se půjčky vážné jednotlivce, firmy, společnosti, kteří by splácet své půjčky ve vhodný čas pro projekt, podnikání, daní, účty, a tak mnoho dalších důvodů. Takže teď nás kontaktovat a získat půjčku, potřebujete s nízkou úrokovou sazbou o 3%. Ujišťuji vás, že budete rádi, že jste s námi vykonávané činnosti na koncové části této transakce, protože podmínky jsou velmi jednoduché. Existuje více získat tím, že získat půjčku od této společnosti, takže jakékoli zúčastněné osoby nebo osob, by KONTAKT e-mailem: apexloanfirm01@gmail.com, abychom mohli začít transakce. Vaše spokojenost a finanční úspěch je náš cíl. Thanks and God Bless, Pan Owen Carr (CEO) ...
20.02.2010 07:46:06 dravve
sam podvodnik to je hnus
dobry den nevim jak vas to muže poořad bavit se nechytavat lidi ale chci se zeptat je tu teda nekdo kdo nebude po mne chtit dopredu nic ale az po dodani penez chtel bych konsolidaci pujcek anebo pujcku 300000 mam praci exekuce ne nikomu nic platit predem nebudu takze kdo mi pomuze myslim normalne at se ozve na meila po uspěšnem dodani penez ne jenom smlouvy se urcite semnou dohodnou sem pracujici a plat mam 13 tisic mesicne platit mohu kolem 6000 maximalne dekuju dravve@seznam.cz zlodeji mi psat nemusi jak vidim ze jich je preplneno bohužel ja už se vam na nic nechytnu znam ty kličky taky jen mam odpor k takovym lidem kteri delaji takove veci ze obiraji chudaky co maji dluhy žebraci lopaty a deset let za mřižema nic vic kazite lidem akorat život doufam že na vas taky dojde
17.02.2010 02:44:24 William Charles
Cenově dostupné PŮJČKA
Ahoj, mé jméno je William Charles. Jsem soukromého věřitele, kteří dávají z úvěru na soukromé a firemní jednotlivců. Byly jste odmítli tolik bank? Potřebujete financovat vytvoření vašeho podnikání? Potřebujete finance na expanzi vašeho podnikání? Nebo potřebujete osobní půjčku? Moje úvěru se pohybuje od osobní půjčku na obchodní úvěr. Moje úroková sazba je velmi cenově dostupný a náš úvěr proces je velmi rychlý, stejně. Jsem velmi ochotný provést všechny své finanční problémy minulostí. Pokud jste opravdu připraveni řešit své finanční problémy. Pak jste žádné další a požádat o půjčku dnes. Máte-li zájem, vyplňte dlužníky datový formulář a vrátit se ke mně přes seaneverdryloanfirm@gmail.com, takže mohu dát své podmínky. Borrowers datový formulář JMÉNO: ZEMĚ: STÁT: Pension Adresa: PSČ: VĚK: POHLAVÍ: POVOLÁNÍ: TELEFON: RODINNÝ STAV: Měsíční příjem: ÚČEL ÚVĚRU: Částka potřebná: PŮJČKA Délka: Těším se na spolupráci s Vámi. Přihlásit Management.
08.02.2010 11:44:00 ADAMS YOUNG
ADAMS YOUNG výpůjčce FIRMY PLC
Dobrý den, Jsem pan Adams Mladý majitel ADAMS YOUNG výpůjčce FIRMY PLC.I am certifikované úvěr věřitelem, který nabízí půjčky lidem, kteří potřebují půjček. Dáváme se úvěry pro projekt, podnikání, daní, účty, a tak mnoho dalších důvodů. Takže teď nás kontaktovat a získat půjčku, potřebujete s nízkou úrokovou sazbou o 3%. Ujišťuji vás, že budete rádi, že jste s výkonem činnosti nás na koncové části této transakce, protože podmínky a podmínky jsou velmi jednoduché. Existuje více získat tím, že získat půjčku od této společnosti, takže jakékoli zúčastněné osoby nebo osob, by KONTAKT e-mailem: adamsyoungloanfirm@gmail.com, takže můžeme začít transakce. Vaše spokojenost a finanční úspěch je náš cíl. Thanks and God Bless, Mladý pan Adams
10.11.2009 21:34:27 Leo Brown
půjčky nabídka se ještě dnes
Ahoj, Hledáte podnikatelské půjčky, osobní půjčky, úvěru na bydlení, auto půjčky, studentské půjčky, konsolidace dluhu půjčky, nezajištěný úvěr, rizikový kapitálu atd. .. nebo jsi odmítl půjčku od banky nebo finanční instituce pro jednu nebo více reasons.You jsou tím pravým místem pro Váš úvěr řešení! Jsem soukromý věřitel, jsem poskytují úvěry společnostem a jednotlivcům za nízký úrok a cenově dostupné ve výši 2%. zájem? Kontaktujte nás pro sledování zpracování úvěru a transfer do 48 hodin; Pozdravy Pan Leo Brown email s námi: leobrown.loan68@yahoo.co.uk
10.11.2009 21:30:19 Leo Brown
půjčky nabídka se ještě dnes
Ahoj, Hledáte podnikatelské půjčky, osobní půjčky, úvěru na bydlení, auto půjčky, studentské půjčky, konsolidace dluhu půjčky, nezajištěný úvěr, rizikový kapitálu atd. .. nebo jsi odmítl půjčku od banky nebo finanční instituce pro jednu nebo více reasons.You jsou tím pravým místem pro Váš úvěr řešení! Jsem soukromý věřitel, jsem poskytují úvěry společnostem a jednotlivcům za nízký úrok a cenově dostupné ve výši 2%. zájem? Kontaktujte nás pro sledování zpracování úvěru a transfer do 48 hodin; NANÁŠENÍ Jméno Datum narození: Pohlaví: Rodinný stav: Adresa: Město: Stát / Provincie: PSČ: Země: Telefon: E-mail: Státní Účel úvěru: Výše úvěru: Délka úvěru: Čistý měsíční příjem. Vrať se ke mně co nejdříve se tyto údaje pro více informací. Doufám, že tě slyším. Pozdravy Pan Leo Brown email s námi: leobrown.loan68 @ yahoo.co.uk
10.10.2009 20:43:39 petrflek@email.cz
Oprava telefonního čísla
Velmi se omlouvám,překlepl jsem se při zadávání telefonního čísla.Moje číslo je 608 840 605.Předem všem děkuji za pochopení.S pozdravem Štěpán Bílek.
10.10.2009 20:40:54 petrflek@email.cz
Prosím o půjčku 300.000Kč,velmi spěchá!
Dobrý den,jsme invalidní důchodci a náš čistý měsíční společný příjem činí 16.000Kč.Potřebovali bychom půjčku 300.000Kč.Měsíčně bychom mohli splácet 4000Kč-4500Kč.Tyto peníze potřebujeme ke splacení stávajících nevýhodných půjček a úvěru tak,abychom mohli splácet jen Vám.Jsme již v neřešitelné a finančně těžké situaci.Nemovitostí bohužel ručit nemůžeme,ale směnkou apod.ano.Prosím,velmi to spěchá!Volejte prosím na tel.číslo 608 850 605.Děkuji Vám za čas vynaložený četbou tohoto příspěvku a za případnou pomoc.S pozdravem Štěpán Bílek.
07.10.2009 18:31:26 Majka
půjčky, oddlužení
Kdo potřebujet půjčit do 60.000 Kč a nebo potřebuje pomoct s oddlužením, napište mě prosím na e-mail, já Vám pomohu. masucha@centrum.cz
07.10.2009 18:27:45 Majka
Oddlužení bez zástavy nemovitosti, nebankovní půjčky od 20.000,-Kč, seriozně a bez poplatků předem. Vyplňte na www.oddluzenimk.cz krátký nezávazný dotazník s Vašim požadavkem a my Vás budeme kontaktovat.
02.05.2009 13:53:07 Kateřina
Půjčky
Zabýváme se finančním poradenstvím v oblasti poskytování nebankovních úvěrů a půjček. Spolupracujeme s mnoha nebankovními společnostmi a soukromými investory. Všechny nabízené produkty . - vyplácíme hned po schválení smlouvy - poskytujeme do 160 000 bez ručitele a zástavy - možnost pojištění proti neschopnosti splácet - při předčasném splacení vracíme úroky - neváhejte a kontaktujte nás tel: 721985086 , 606432837
31.03.2009 16:15:43 Eliška Skružná
potřebuji vyřešit svou finanční situaci
Dobrý den, potřebovala bych vyřešit svou finanční situaci. Velice to spěchá. tel. 724587664
30.03.2009 16:04:22 Martin Lebeda
půjčka
Dobrý den měl bych zájem o půjčku 300000kč nebo kompletní moje oddlužení.bylo b to možné?
26.03.2009 20:02:02 Romana
Prosba o pomoc
Dobrý den, chtěla bych touto cestou poprosit o pomoc, potřebuji velmi naléhavě a co nejrychleji 160tis. Problém je, že jsem na mateřské. Děkuji
26.03.2009 13:27:07 milan tošner
konsolidace pujcek
dobry den chci se prosim zeptat .platim4pujcky ve vysi10000kc byla by u vas mozna konsolidace.jsem v registru dekuji za odpoved
24.03.2009 14:20:36 MARIE
řešení finančních potíží
Dobrý den potřebuji zaplatit dluh z půjček a platit jen jednu jsem vneřešitelné situace a nevím jak dál prosím o půjčku 100 000 jsem schopná platit 4000 měsíčně děkuji MARIE
24.02.2009 22:14:07 LUDMILA ŘÁNKOVÁ
odlužení
prosím o půjčku 100000 děkuji ř.
24.02.2009 01:30:22 ladislava tomasova
zadost
mam velky zajem o vami nabizenou pujcku na smenku.dekuji tomasova cheb
22.02.2009 19:38:03 Josef Filip
PŮJČKA ODLUŽENÍ
Dobrý den je možné si zažádat o půjčku nebo odlužení?
19.01.2009 14:33:50 Molnárová Renáta
žádost o půjčku.
Dobrý den,potřebuji získat půjčku na 150000 na doplacení leasingu od vás a splacení stavajících půjček.Po manželově smrti jsem na vše fin.sama a chtěla bych vše doplatit a splácet jen jednu půjčku. S manželem jsme měli a máme od vás úvěr na auto,hodlám ho doplatit .Jsem ochotna splácet asi tak 4000kč měsíčně.Děkuji.Molnárová Renáta
16.01.2009 12:18:20 Petr
potřebuji rady
Dobrý den pořebuji ziskat pujčku na 300 000 tisíc na splacení stavajicich pujček.Sem schopny splacet mesične 4000 až 4500.Děkuji
15.01.2009 14:41:48 Martin Rosa
Jsem v registrech,nestiham platit soucasne pujcky
Dobry den , chtel bych poradit jelikoz nevim jak ztoho ven.Jsem hodne tizive situaci.Mam dve male deti 3 roky a miminko 5 mesicu.Pobral jsem pujcky a tet nevim jak ven.Platit vsechny nemuzu , jelikoz tet tolik penez nemam,manzelka je na materske a navic jsem byl dlouhodobe na nemocenske...prosim o radu dekuji p.Rosa.PS: americkou hypoteku jsi vzit nemuzu na pul milionu jelikoz nemam nemovitost k ruceni.pOTREBoval bych pul milionu splacet muzu 5-6 tisic mesicne
15.01.2009 12:38:51 Hanáková Jarmila
Dobrý den chtěla bych vyřešit svou finanční situaci do které jsem se dostala.Potřebuji získat pujčku nebo uvěr ve výši 200000 kč. abych vyplatila nevýhodné pujčky a platila na jedno místo.mohu platit 4000kč měsíčně.

Potřebujete pomoci s půjčkou?

Pošlete nezávaznou poptávku a my Vám poradíme!

*Vaše jméno
*Telefon
Email
*Váš dotaz
* Tato pole musí být vyplněna
reklama

Založit účet Heslo

Partneři |   |  Ochrana osobních údajů
Tipy: Wallpapers   Hry pro dívky   Cestování   Psi

© 2008 GB inc.   |  Reklama | Developers API